IMG_7028

Het gebruik van Edelstenen in de slaapkamer!

Heb jij moeite om je te ontspannen als je in bed ligt, kun je moeilijk in slaap komen of wil je meer erotiek?

Als je de juiste edelstenen voor je laat werken in de slaapkamer kun je dit mogelijk ondersteunen. Lichaam en geest komen beter tot rust waardoor je sneller zal in- en doorslapen of…. Ik heb 4 van onze edelstenen voor je geselecteerd voor de juiste energie in de slaapkamer.

1. Amethist

Amethist reinigt en brengt je tot rust. Wil je beter slapen, heb je vervelende dromen, last van stress of wil je gewoon meer rust? Amethist kan je hier goed bij helpen. Je kunt weer heerlijk ontspannen genieten van je nachtrust.

2. Carneool

Carneool brengt meer spanning en erotiek in de slaapkamer! Geeft levenskracht, vitaliteit en helpt bij potentie problemen. Ook heeft het een positieve invloed op de vrouwelijke voortplantingsorganen en geeft het ondersteuning tijdens de menopauze.

3. Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van de liefde, voor jezelf en romantische liefde. Het zorgt voor een liefdevol en geborgen gevoel. Daarnaast werkt Rozenkwarts kalmerend bij stress, angst en het bevordert geestelijke rust. Het is ook erg geschikt voor de kinderslaapkamer!

4. Tijgeroog

Kom je moeilijk in slaap omdat je steeds ligt te piekeren, heb je last van nachtmerries, depressies en overprikkeling? Leg dan een Tijgeroog naast of onder je kussen. Tijgeroog geeft rust en trekt geluk en succes aan.

Hoe gebruik je edelstenen in de slaapkamer?

Leg er 1 op je nachtkastje of onder je kussen. Ook kun je voor het slapen gaan 1 van de stenen in je hand leggen terwijl je een paar keer diep in- en uitademt en je op de steen concentreert.

Plaats een bericht